Support nodig? Open een nieuw ticket

Om uw aanvragen goed op te volgen werken we met een ticketingsysteem. Een support-ticket aanmaken is de snelste manier om geholpen te worden. Klik op Open een nieuw ticket of stuur een e-mail naar support@thesafegroup.com.

Beide manieren zorgen ervoor dat er een ticket aangemaakt wordt dat u kan opvolgen via onze helpdesk portal.

Openingsuren
Onze helpdesk is bemand op werkdagen van
09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00

Heeft u een supportcontract met gegarandeerde reactietijden? Dan zijn deze tijden slechts afdwingbaar als u dringende problemen telefonisch meldt op het nummer 078 077 076 (internationaal +32 11 96 04 11). Als u ons beleid rond prioriteiten wilt raadplegen, klik op deze link (document beveiligd door wachtwoord, vraag gerust toegang).

Heeft u geen supportcontract? Dan is dit support-ticket voldoende. Bellen zal de support vertragen. Indien u toch belt, hou dan rekening met de kosten die vermeld staan in de Algemene Voorwaarden. Als er nog één of meerdere tickets voor u in de rij staan, zullen we eerst die tickets afwerken voor we aan uw ticket starten.

Wilt u er zeker van zijn dat u altijd de eerste plek krijgt, dan is het nuttig een supportcontract te overwegen. Voor meer info hierover, mailt u naar sales@thesafegroup.com.

Computer overnemen

Soms is het makkelijker dat we van op afstand uw computer overnemen. Om uw computer over te nemen, gebruiken we onze remote support software. U kan deze downloaden en openen via onderstaande links. Als u ons uw sessienummer geeft kunnen we, na toestemming, uw computer overnemen.

image

Download voor Windows
Download voor Mac